Nyheter: Chili sin carne og fiskesuppe!

Tips & Triks

Vårens nyheter er en fyldig chili sin carne og en kremet fiskesuppe med tre slag fisk. Her er et par tips til hvordan rettene kan nytes i sommer!

Nyheter fiskesuppe chili sin carne

I vår lanserte vi to nye produkter. En kremet fiskesuppe med torsk, sei og laks inspirert av den klassiske bergenske fiskesuppen.

I tillegg lanserte vi en vegetarisk meksikansk bønnegryte, Chili sin carne, med fyldig smak og masse grønnsaker.

Her er to tips til middag i sommer.

Fredagstaco med Chili sin carne

Chili tacofredag 1

Chili sin carne passer perfekt til tacoen. Bruk den i en wrap med salat, mais, rømme og guacamole. Kjempegodt!

Vi har laget chili sin carne med litt revet mørk sjokolade for ekstra fyldig og god smak. Den inneholder også to slag bønner som proteinkilde. Den perfekte kjøttfrie middagen!

Selv har vi nå byttet ut den vanlige fredagstacoen med Chili sin carne. Et sunt og godt alternativ til den tradisjonelle norske tacoen.

Sommerlig fiskesuppe med reker og friske urter

Fiskesuppe sommer 2

Fiskesuppen er fyldig og basert på en deilig fiskekraft. Den er laget inspirert av den klassiske, bergenske fiskesuppen. Med blant annet purre og gulrøtter.

Server suppen med ferske reker i sommer, og urter som dill eller gressløk. Ha gjerne nybakt brød til.

En perfekt sommermiddag som kan nytes ved sjøen.