
Gulrotsuppe med kokosmelk, ingefær og chili
530g
Gulrotsuppe med chili er en fløyelsmyk og delikat suppe – men med et kick! Knall oransje fordi det er mest gulrøtter i! Oransjfargen stammer fra betakarotenet i gulroten som kroppen gjør om til A-vitamin. Chilien vi har valgt er av middels sterk sort, slik at den passer norske ganer.
Og som alltid inneholder suppen bare ekte, gode råvarer, ingen tilsetningsstoffer og er ikke utlraprosessert.
Det kaller vi BARE BRA INNHOLD!
Fri for: Gluten- og melkefri.
Vegetar/vegansk
Ingredienser
Vann, gulrot (32 %), kokosmelk, løk (7 %), rapsolje, fersk ingefær (1,5 %), fersk chili (0,5 %), salt og eddik.
Næringsinnhold | Per 100 g |
---|---|
Energi | 238 kJ (58 kcal) |
Fett | 4,7 g |
- hvorav mettede fettsyrer | 2,9 g |
Karbohydrater | 2,9 g |
- hvorav sukkerarter | 2,7 g |
Kostfiber | 1,2 g |
Protein | 0,7 g |
Salt | 0,50* g |
* Følger anbefalingen fra Helsedirektoratet vedr. saltmengde |

Serveringstips
Ønsker du en mer thai-inspirert suppe, prøv med biter av stekt scampi eller kylling, hakket sitrongress, en skvis lime og fersk koriander.
Stekte biter chorizopølse smaker også fortreffelig i gulrotsuppen.
Vegetartips
Dampede biter søtpotet smaker herlig i gulrotsuppe! Eller prøv med ristede cashewnøtter, kikerter, fersk koriander og en skvis lime.